De Werkelijke Energie intensiteit indicator (WEii) is een middel om het werkelijke energieverbruik van een gebouw te berekenen. Dit instrument is de afgelopen jaren succesvol ontwikkeld door initiatiefnemers TVVL en DGBC. Werk jij aan het terugdringen van het werkelijk energiegebruik en gebruik jij daarvoor de WEii? Dan zoeken wij jou en willen we je project graag uitlichten op onze website.

Diverse partijen in de gebouwde omgeving werken inmiddels met de uniforme onderliggende rekenmethode en passen de principes toe. De rekenmethodiek is toepasbaar voor diverse gebouwsituaties, wat het instrument heel geschikt maakt voor verschillende soorten gebruikers. De brede toepassingsmogelijkheden van de WEii willen wij inzichtelijk maken door het plaatsen van voorbeeldtoepassingen op de website. Daarvoor zijn wij op zoek naar projecten waarbij de WEii is toegepast. 

‌Heb jij de WEii al eens gebruikt voor een woning of utiliteitsgebouw? Deel de resultaten met ons en dan krijgt jouw project een plek op de website van WEii. Zo draag je bij aan een goed beeld van de mogelijkheden van de rekenmethodiek en wat dit voor andere websitebezoekers kan betekenen. Daarnaast laat je met het gebruik van het instrument zien dat je koploper bent, de nieuwste ontwikkelingen toepast en duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan. 

‌Met een korte beschrijving van het type gebouw waarvoor je de WEii hebt gebruikt en enkele resultaten uit de berekening, krijgt de websitebezoeker al een goed beeld van het voordeel en gemak van de WEii. Wil jij jouw voorbeeldtoepassing delen op de WEii website? Neem dan contact op met helpdesk@weii.nl 

‌Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen rondom de WEii? Schrijf je in voor de WEii-nieuwsbrief: http://eepurl.com/h-BQeD 

‌